Avramović: Idemo u finale da se borimo za Srbiju, porodice, braću!

 Avramović: Idemo u finale da se borimo za Srbiju, porodice, braću!

FOTO: FIBA

Košarkaši Srbije razbili su selekciju Kanade i plasirali se u veliko finale Svetskog prvenstva gde će se sastati sa boljim iz duela SAD – Nemačka.

Naša selekcija je odigrala sjajnu timsku odbranu i u velikoj meri neutralisala najboljeg pojedinca protivnika, Gildžus-Aleksandera. Možda najistaknutiji pojedinac u odbrani bio je Aleksa Avramović, koji je nakon meča poručio:

“Ja igram svoju igru, imam snage da grizem po celom terenu! Hvala momcima što su me pratili, jeste da su oni u trećoj četvrtini prošli u nekoliko prodora, nismo se tu dobro skupili, ali, nema veze. Osećao sam, najiskrenije vam kažem, da možemo… Mi smo Gildžisa-Aleksandera čuvali jako snažno celu utakmicu, i to ceo tim, skupljali se jako dobro, ma, svi smo odigrali odlično. Svi. Ali, moram da istaknem Dejana Davidovca. Nije to bilo poenterski (s njegove strane), ali moram njega da izdvojim, jer je duša ovog tima. I Šegi (Dobrić) i Vanja (Marinković)” … rekao je Avramović u izjavi za RTS, a onda je upitan “Koga bi voleo u finalu?”

“Ne znam, koga god. Protivnik nas ne zanima, borimo se za našu naciju, za našu Srbiju, za svoje porodice, prijatelje, braću, ženu”! – zaključio je Aleksa Avramović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet