Stevanović: Svi smo ponosni na košarkaše

 Stevanović: Svi smo ponosni na košarkaše

FOTO: FIVB

Pomešane su emocije trenutno kod srpskih odbojkašica. Ponosne su na srebro na Evropskom prvenstvu, žale zbog zlata, motivisane su za nastup na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre koji se održava u Kini.

Putujemo maksimalno motivisane, koncentrisane u želji da se prvo vratimo korak unazad i vidimo šta svaka od nas može bolje da uradi. Možda i nije loše da nam se ovako nešto desilo. Nekada i zlato zna da uljuljka. Svakog protivnika shvatamo ozbiljno, tu je jedna Kanada koja je sve bolja, Kina, domaćin, da ne trošim reči, Holandija koja je pokazala kvalitet, Dominikanke koje su nas dobile u Ligi nacija. Samo da pronađemo pravi balans i počnemo jako od starta.

Dok se i sama sprema na put na daleki istok, Jovana Stevanović prati Svetsko prvenstvo za košarkaše, u intervjuu za Sportski žurnal iznela je mnogo pohvala na njihov račun.

Svi smo ponosni na njih i samo neka guraju dalje. Ono što se desilo Boriši Simaniću. Jako tužna vest, bila sam potresena iskreno. Ali kada sam videla kako momci igraju, i za njega, kakvu energiju imaju, naježila sam se. Veliki ljudi, veliki igrači, koja god da su imena u timu. Neverovatni su i želim im sreću i za rivala koga oni žele u polufinalu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet