Vlahović: Mi smo svi tim, kada primimo gol, svi smo primili

 Vlahović: Mi smo svi tim, kada primimo gol, svi smo primili

FOTO: Printscreen

Nije uspeo naš napadač da iskoristi jednu od nekoliko prilika koje su mu se ukazale protiv Mađarske, trudi se ipak, kao i ceo tim, da gleda napred, ka onome što tek sledi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

– Izanaliziraćemo ovu utakmicu, koja nam je bila jako bitna. Imali smo veliku šansu za korak napred ka Evropskom prvenstvu. U prvom poluvremenu smo bili ispod nivoa, dok smo dosta agresivniji ušli u nastavak meča. Njihov golman je imao nekoliko fantastičnih intervencija, ali ne bežimo od toga da je ovaj meč bio mnogo bitan. Sada je imperativ pobeda u Litvaniji i potrudićemo se da se vratimo sa tri boda.

Bodri Dušan Vlahović sebe i saigrače, uveren je da srpska reprezentacija u Litvaniji može da smiri situaciju tako što će osvojiti bitna tri boda.

– Neće biti lako, ni protiv koga nije lako. Mi smo Srbija i uvek moramo da idemo na pobedu kako bi uveli ovaj kraj kvalifikacija u neke mirne vode. Samo nam pobeda igra u Litvaniji. Izvućićemo pouke, mislim da su imali malo sreće kod tih golova. To ne sme da nam bude izgovor, trebali smo da zatvorimo utakmicu na 1:0. Mi smo svi tim, kada primimo gol, svi smo primili. Mogli smo možda bolje u napadu, naravno da nam je svima žao, ali ako budemo previše razmišljali o ovom meču nećemo biti skoncentrisani za dalje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet