Atanasijević: Imali smo priliku da vidimo gde smo

 Atanasijević: Imali smo priliku da vidimo gde smo

FOTO: CEV

Srbija je grupnu fazu Evropskog prvenstva za odbojkaše završila na drugoj poziciji, u osminu finala je otišla sa četiri pobed i jednim porazom, sa drugog mesta.

– Ono što je dobro je da smo imali priliku da vidimo gde smo ukoliko želimo da se borimo za neki visok plasman. Sada slede najvažniji mečevi, to su osmina finala i nadamo se četvrtfinale.

Sledi meč sa Češkom, u duel sa ekipom koju su dva puta dobili na pripremama, Aleksandar Atanasijević i saigrači ulaze kao favoriti.

– Jednostavno nemaju šta da izgube, odigraće najbolju odbojku potpuno rasterećeni. Na nama je da se spremimo što bolje za taj meč, imamo dovoljno vremena još više od 48 sati pred nokaut fazu i siguran sam da ćemo igrati sve bolje i bolje kako turnir odmiče.

Kondicioni trener, Danijel Mišić, mora u hodu da planira rad reprezentativaca kako bi spremni dočekali izazove koji slee.

Kada smo stigli u Bari, odradili smo jedan trening u teretani, jači nego ovih dana. Očekujem da budemo na najvišem nivou. Ne znamo do kada ćemo ostati ovde, moramo da planiramo i u slučaju da to bude četvrtfinale, gde najverovatnije igramo sa Poljacima, ili ćemo da prođemo dalje, pa da završimo 16. septembra. Već 24. septembra idemo u Japan, zaista je zgusnut raspored, treba dati igračima i slobodne dane. Još ćemo videti, pravimo planove Igor i ja.

Kao i svaki put do sada, naglašava se sjajna atmosfera unutar podmlađenog tima srpske reprezentacije.

Prezadovoljan sam kako smo igrali i podizali formu. U poslednjem meču sa Nemačkom, smo odigrali najbolje do sada. Nadam se da ćemo stići do Poljske, a da će tek tada uslediti najjača forma. Atmosfera je fenomenalna, pravi se novi duh u reprezentaciji. Iz toga zaista mogu da proizađu velika dela.

1 Comments

  • Hello! I knoow this is kkind oof off topic but I was woneering which blolg platformm arre you using ffor
    this website? I’m getting ffed uup oof Worddpress becaue I’ve had iseues
    with hackers and I’m looking at options ffor another platform.

    I wouldd bbe greaat if youu could poinnt me inn the directikn oof a
    god platform.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet