Avramović: Bogdan je rekao da se ove utakmice igraju srcem

 Avramović: Bogdan je rekao da se ove utakmice igraju srcem

FOTO: FIBA

Borbeni bek kupio je svetsku košarkašku javnost partijama na Mundobasketu, za Sport Klub je izjavio da je Bogdan Bogdanović znao kako da motiviše ekipu za najbitnije utakmice.

– Bogdan je došao i rekao: Ove eliminacione utakmice se igraju srcem i energijom, nema tu mnogo pametovanja. Prošao je mnogo takvih utakmica, kao i Stefan Jović. Od tog trenutka, ne znam da li smo uopšte gubili od bilo koga. Za ovih 120 minuta igramo nekom ravnom linijom koja melje konstantno i ne menja svoj intezitet, a protivnici nisu u stanju da pariraju.

Sada je na redu finale sa Nemačkom, Aleksa Avramović veruje da je atmosfera u ekipi adut da se osvoji zlato protiv ovakvog protivnika.

– Gledali smo taj meč, potpuno zasluženo su u finalu. Bez poraza su na ovom prvenstvu, igraju fantastičnu košarku, imaju NBA igrače i dobrog trenera. Oni su u tom sistemu zajedno više godina, ali mislim da imamo bolju hemiju. Znam da imamo šanse da pobedimo tu utakmicu, odlučiće želja i ko će više želeti da podigne taj trofej, a nadam se da ćemo to biti mi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet