Đoković: Mnogo sam ponosan na košarkaše, da u nedelju bude dva od dva za Srbiju!

 Đoković: Mnogo sam ponosan na košarkaše, da u nedelju bude dva od dva za Srbiju!

FOTO: Printscreen

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković plasirao se u finale US Opena savladavši Bena Šeltona.

Novak će se u nedelju za titulu boriti protiv Danila Medvedeva, dok će istog dana naši košarkaši igrati finale Svetskog prvenstva sa selekcijom Nemačke. Đoković je nakon polufinalnog meča prokomentarisao uspeh košarkaša.

“Fenomenalan rezultat, mnogo sam ponosan na njih. Iz sveg srca navijam kao i cela moja porodica i moj tim i celo okruženje, pratimo, možda ću u nedelju ujutru imati prilike da uhvatim drugo poluvreme, zavisi od toga kada se budem probudio. Jako pomno pratim i danas sam prvu stvar kada sam uzeo telefon u ruke sam proverio da li su pobedili ili nisu. Zdušno navijam za njih i pričali smo na početku turnira, malo ko je verovao, više su se ustručavali da ih kritikuju i da govore da su slabi i da neće proći četvrtfinale, ali oni su pokazali timski duh. Video sam njihovo slavlje, video sam kako je zavladala jedna hemija i porodična atmosfera i to je ono što je ključ u svakom sportu, čak i u mom individualnom”, izjavio je Đoković.

Kako kaže, nada se da će u nedelju biti “dva od dva za Srbiju”.

“Sa mojim timom imamo pozitivnu energiju koja nas nosi i vodi. Cela nacija je iza njih, malo da skinem pritisak sa njih, šta god da su uradili – oni su u mojim očima već postigli već ogroman uspeh. Ja znam kakvi su oni pobednici, pre svega naš kapiten Bogdan, i znam da će ići na zlato i ja im to želim i da u nedelju bude dva od dva za Srbiju”. – poručio je Novak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet