Kovačević: Ako bude bilo potrebe ići ćemo i preko bola

 Kovačević: Ako bude bilo potrebe ići ćemo i preko bola

FOTO: Printscreen

Grupnu fazu Evropskog prvenstva srpski odbojkaši su odigrali bez svog kapitena, tako će biti i u osmini finala protiv Češke, videćemo za dalje, ukoliko sutra opravdaju ulogu favorita.

– Igrali smo stvarno na vrhunskom nivou, protiv Italije smo izgubili što je da kažem i očekivano, igramo na njihovom terenu, oni su svetski i evropski šampioni. Oni su u odličnoj formi i demonstrirali su to protiv nas. Mi smo igrali sve druge utakmice na vrhunskom nivou i nadam se da ćemo ovako nastaviti u osmini i četvrtfinalu. Siguran sam da za četvrtfinale treba najbolja moguća igra.

Trudi se Uroš Kovačević da na sve načine sanira povredu koja ga muči, spreman je da u eventualnom četvrtfinalu zaigra i preko granice bola kako bi pomogao saigračima da uđu u borbu za medalju. Ukoliko se ostvare projekcije, tu bi Orlovi drugi put na takmičenju bili u poziciji da nisu favoriti.

– Ja stvarno mislim da mogu da pomognem u narednim utakmicama. Dajemo sve od sebe da se što pre oporavim. Neka minorna i glupa povreda koja se retko kome desi, ali eto meni se to desilo. U suštini ništa nije strašno, ali me bol sprečava da igram. Ako bude bilo potrebe ići ćemo i preko bola u mogućem četvrtfinalu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet