Milutinov: Želimo i Borišu da učinimo srećnim

 Milutinov: Želimo i Borišu da učinimo srećnim

FOTO: FIBA

Izuzetnu košarku prikazali su srpski reprezentativci u polufinalu Mundobasketa protiv Kanade, posle devet godina, naš tim ponovo u finalu.

Osećaj je neverovatan. Odigrali smo možda najbolji meč na prvenstvu. Znali smo koliko je Kanada jaka i kakve igrače ima. San svakoga je da igra finale svetskog prvenstva. Daćemo sve od sebe da napravimo uspeh. Želimo i Borišu da učinimo srećnim, ne mogu ni da zamislim kroz šta sve prolazi.

Najavio je sjajni centar kako će se videti razlika u situaciji kada Orlovi imaju dva dana da se odmore i pripreme meč, tako je i bilo.

Imali smo tu sreću da se malo odmorimo između utakmica, da se pripremamo adekvatno. Znali smo da je najbitnije i videlo se da svi želimo u finale. Nadam se da ćemo napraviti taj još jedan korak koji nam fali.

Hvali Nikola Milutinov stručni štab za skauting, kao i kompletnu ekipu za sjajno izdanje, od prvog do poslednjeg minuta.

Skauting je odrađen fantastično, igrači su uradili nešto ekstra. Moraš iznad svojih mogućnosti da igraš protiv ovakvog tima. Svaki igrač je dao nešto. Svako zna svoju poziciju u timu i to radi. Zato smo u finalu. Svi smo bili na mestu sa glavama. Već smo se jednom opekli, to nam je bilo dovoljno na ovom prvenstvu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet