Pejners: Hteo sam Porzingisa da vodim na derbi

 Pejners: Hteo sam Porzingisa da vodim na derbi

FOTO: KK Partizan

Arturs Žagars je jedno od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg toka Mundobasketa, na konstataciju novinara Monda da bi mogao da popuni poziciju plejmejkera u Partizanu, bivši košarkaš srpskog kluba reagovao je pozitivno.

– Još uvek im je otvoreno mesto plejmejkera? Hm… Nisam to znao! Naravno da bih ga da sam na poziciji bilo kog tima potpisao jer sam njegov veliki navijač. Verujem da sada svi mogu da vide kvalitet koji on poseduje pošto je šest mečeva zaredom bio sjajan. Nije to jedna utakmica, Bio je dobar na prijateljskim utakmicama, bio je dobar od prvog treninga u avgustu kada smo se skupili. Sve vreme sam mu govorio da ne žuri sa potpisivanjem ugovora i njegov agent je u jednom trenutku shvatio da možda i ne mora da potpiše odmah ugovor i da je možda Svetsko prvenstvo dobra trambolina za njega! Tako deluje, a ja bih se jako obradovao ako bi potpisao za Partizan.

Otkrio je Žanis Pejners da je na prošlo finale AdmiralBet ABA lige želeo da dovede i Kristapsa Porzingisa, pored drugih Letonaca, bivših košarkaša crno-belih.

– Naravno! Hteli smo ove godine da odemo na finale, na poslednju utakmicu ABA lige, petu utakmicu finala. Pitao sam sve da idemo zajedno i svi su, pa i Kristaps, rekli da hoće da idu. I onda dan pred mi je on otkazao i rekao da ima obaveze, pa nisam hteo da idem sam! Ali sve sam terao da idemo zajedno, pitao sam sve prijatelje, ali niko nije hteo da ide sa mnom pa nisam došao. Sledeće godine! Ako Žagars potpiše za Partizan sigurno ću da dođem, ali stvarno bih voleo da dođem bez svakako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet