Rade Bogdanović uporedio košarkaše i fudbalere: Avramović trenira na 35 stepeni u Čačku, a oni na Maldivima!

 Rade Bogdanović uporedio košarkaše i fudbalere: Avramović trenira na 35 stepeni u Čačku, a oni na Maldivima!

Proslavljeni jugoslovenski fudbaler Rade Bogdanović uvek je “bez dlake na jeziku”, a tako je bilo i tokom gostovanja u Jutarnjem programu TV Prva gde je uporedio srpske fudbalere i košarkaše.

“Fudbaleri nemaju taj pristup kao košarkaši. Pa, pogledajte samo ovog Aleksu Avramovića iz Partizana. On je letos pre početka priprema reprezentacije trenirao u svom Čačku sa juniorima na 35 stepeni u hali i tako se spremao za početak priprema za ovaj šampionat. Šta su za to vreme radili fudbaleri… Mikonos, Rodos, Maldivi. E, to je ta razlika”, rekao je Bogdanović.

Navodi da se ne oseti odsustvo jednog od najboljih igrača sveta, Nikole Jokića.

“Pešić je donosio i pomalo revolucionarne odluke, settite da je izbacio Teodosića iz tima, a to mi je najveći ljubimac bio još od Kićanovića, ali znao je što to radi. To što nema Jokića, to se ne oseti, iako je najbolji igrač na svetu, ali koga nema bez njega se može i mora. Ja nikakvu razliku nisam primetio bez njega. Fenomenalno je što se Jokić opredelio za konje i opuštanje, a njih pustio da krvare dva meseca. To je na kraju ispalo najbolje za sve strane”, naglasio je Bogdanović i kazao da veruje da naša zemlja može do zlatne medalje.

“Verujte mi da najviše navijam za Svetislava Pešića, to bi bila kruna njegove karijere u ovim godinama. I naravno zbog našeg Boriše Simanića koji je dao bubreg za zemlju…”, dodao je Bogdanović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet