Todorović: Sad nema mesta greškama

 Todorović: Sad nema mesta greškama

FOTO: CEV

Srpski odbojkaši imaju priliku da se lepo odmore i pripreme za osminu finala Evropskog prvenstva, protivnik će u nedelju biti Češka.

Češka je kvalitetna selekcija, nije slučajno prošla grupu, međutim, sad nema mesta greškama, igra se na ispadanje. Moramo što bolje da se odmorimo i spremimo do nedelje. Ako budemo meču pristupili identičnom energijom kao dosad, onda ćemo proći u četvrtfinale.

U susret poslednjem duelu u grupnoj fazi, onom sa Nemačkom, Vuk Todorović je zaradio povredu koju pokušava da sanira u pauzi između dve faze takmičenja.

Pred kraj zagrevanja sam nezgodno stao na nogu Aleksi Bataku, slučajno se desilo. Ništa strašno, mogao sam da izdržim meč sa Nemcima, fizioterapeuti su odmah bandažirali nogu, popio sam tabletu, posle susreta nastavio sa terapijom i za nekoliko dana ću biti maksimalno spreman.

Petar Krsmanović podseća da je u susret kontinentalnoj smotri naša ekipa već odmerila snage sa Česima, nepoznanica nema.

Igrali smo sa njima dve prijateljske utakmice u Beogradu, kvalitetni su čim su u osmini finala, ali možemo da ponovimo izdanje iz kontrolnih mečeva. Imamo dosta vremena da se spremimo i nadam se pobedi posle dobre utakmice sa Nemačkom. Posle onako kvalitetnog susreta nema šta drugo da očekujem. Svaki igrač je spreman da pruži maksimum za četvrtfinale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet