Duljaj: Ekipa oseća da smo na neki način prepušteni sami sebi

 Duljaj: Ekipa oseća da smo na neki način prepušteni sami sebi

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Prva reprezentativna pauza je i prilika za prvo podvlačenje crte. Partizan će po povratku sa pauze igrati samo domaća takmičenja, šef struke je u intervjuu za Meridian sport analizirao do sada urađeno.

– Imali smo teške utakmice u Evropi, ispali smo od tima koji je kvalitetniji od nas i nismo uspeli da se domognemo grupne faze. Sa tog aspekta, niko ne može da bude zadovoljan. Ni navijači, ni klub, ni igrači i ja kao trener. Nova je ekipa, rekao sam mnogo puta da će ti igrači imati oscilacija, jer nisu prošli pripreme. Ne tražim alibi u tome. Ništa ne može da se uradi preko noći. Što se tiče domaćeg prvenstva, mislim da smo osvojili više bodova nego što su drugi smatrali. Ako pogledamo malo unazad, Partizan je u ovo vreme zaostajao dosta više u odnosu na večitog” rivala i druge klubove. Rezultatski mogu da budem zadovoljan. Pobeda je pobeda, ali je bitno na koji način si došao do nje.

Mnogo je toga sa čime se suočavaju Igor Duljaj i igrači, klub čekaju kadrovske promene, navijači koji su u ratu sa ostatkom uprave i dalje bojkotuju domaće utakmice.

– Moj je cilj da ekipa napreduje uz mene i ja uz nju. Da zajedno napreduje i klub. Mnogi se šale da će mi posle Partizana svuda biti lakše u životu. Verujem da je tako, ali sve radim iz srca. Imao sam veoma dobru školu u Šahtjoru, kada pričamo o pritisicima. Volim kada je fer igra, tu mogu da se nosim bez problema. Kada ima stvari koje nisu ispravne, onda moraš da imaš podršku ekipe. Ona oseća sada da smo na neki način prepušteni sami sebi. Klub i svi oko nas moraju da budu jedinstveni. Uvek ću pozivati navijače, jer se fudbal igra zbog njih. Oni su nama pomogli u svakom preokretu ove sezone. Ne mogu da se setim kada je Partizan gubio pa preokrenuo rezultat. Neverovatno nam znači podrška svih ljudi koji vole crno-bele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet