Kolaković: Eliminacioni meč zahteva punu koncentraciju

 Kolaković: Eliminacioni meč zahteva punu koncentraciju

FOTO: CEV

Izuzetno bitan dan za srpski sport, na teren idu tri selekcije i Novak Đoković. Hronološki, drugi na redu su odbojkaši, Igor Kolaković i njegovi izabranici danas od 18 časova igraju osminu finala Evropskog prvenstva, sa epitetom favorita odmeriće snage sa Češkom.

– Eliminacioni meč zahteva punu koncentraciju i fokus. Česi su se pokazali kao ozbiljan protivnik u pripremnim mečevima u Beogradu. Naravno da naš pristup mora da bude kao i na prethodnim mečevima. Sa nestrpljenjem čekamo ovu utakmicu, jer nam je mnogo stalo da se plasiramo u četvrtfinale.

I Miran Kujundžić je podsetio na dve pripremne utakmice sa Česima, kao i da je celoj ekipi prijala pauza između završetka grupne faze takmičenja i početka eliminacione.

– Mislim da smo spremni. Prijala nam je pauza. Bitno je da smo svi zdravi, osim Uroša Kovačevića ali i on se vraća. Dočekujemo utakmicu u dobrom raspoloženju, nakon one pobede protiv Nemačke. U Beogradu smo pobedili Češku dva puta i tada se uverili da su nezgodan protivnik. Imaju dva talentovana korektora koja svaki dan mogu da naprave do 30 poena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet