Lazetić: Ne zanosimo se uopšte

 Lazetić: Ne zanosimo se uopšte

FOTO: Printscreen

Idelan start u domaćem prvenstvu, stečeno iskustvo u dve evropske utakmice, trener TSC-a sumirao je urađeno do prve reprezentativne pauze u intervjuu za Mozzart Sport.

Da je sad kraj sezone, mogli bismo da slavimo. Ovako rezultatski imamo start čak i iznad očekivanja, iz najlepših snova rekao bih, ali ne zanosimo se uopšte. Ja duže vremena ponavljam da tek posle deset kola tabela ima kredibilitet i mogu neke procene da se prave. Evo, Kragujevac je poslednji, a imao je paklen raspored i to uopšte nije realno. Svaka im čast kako su reagovali na ostavku trenera, nadam se da će istrajati i da će da se podignu.

Najveći izazov u nastavku biće Liga Evrope, tamo čekaju Vest Hem, Frajburg i Olimpijakos, Žarko Lazetić obećava da neće odustati od svoje filozofije.

Šta reći, timovi da se smrzneš, čekaju nas pakleni rasporedi i ritam, ali to smo želeli, to sve motiviše do krajnjih granica i nadam se da ćemo uživati. Predsednik je lepo rekao, na početku smo velikog puta. Zaslužili smo ovo mesto, krvavo radili i sigurno nećemo menjati ništa u pristupu, načinu, ideji. Igraćemo protiv sto puta jačih klubova, ali ćemo ići na pobedu, u visok presing i razmišljaćemo kako da ih ugrozimo i postignemo gol. Naravno, kada budemo morali da se branimo, potrudićemo se da to radimo najbolje što možemo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet