Pešić: Ponosan sam, Bogdanović i Milutinov bili pod upitnikom

 Pešić: Ponosan sam, Bogdanović i Milutinov bili pod upitnikom

FOTO: FIBA

Svetislav Pešić nije bio nezadovoljan nakon meča.

Srbija je propustila ogromnu priliku. Orlovi su bili u borbi za zlatnu medalju i pored činjenice da su na prvenstvo stigli desetkovani, ali je Nemačka bila bolja u finalu. Selektor Pešić je nakon meča istakao da se njegov tim susreo sa brojnim problemima, ali je i čestitao kolegi Gordonu Herbertu na velikom uspehu.

Čestitke Nemcima na odličnoj utakmici. Zaslužili su pobedu, igrali su 40 minuta veoma kvalitetno u kontinuitetu, vrlo fizički. Ako jedan tim kao Nemačka pobedi svaku utakmicu, morate im čestitati. Za ovakvu utakmicu, potrebna nam je veća rotacija. Nismo znali da li će Milutinov igrati pre utakmice, zbog određenih problema posle Kanade. Medicinski tim dao je sve od sebe da ga učini spremnim.

Na početku smo izgubili Dobrića, koji je vrlo bitan. Bogdanović je osećao da je bolestan pre utakmice, nije znao da će igrati. Toliko problema koje nisam video u životu. To moram da kažem, jer je to tačno. Srećan sam zbog Nemaca, zbog njihove federacije, igrača, trenera. Zaslužili su. Ko može da ne bude ponosan na moj tim? Imali smo otvoren šut za izjednačenje, ali nismo uspeli. Ovo je finale. Moraš da budeš u boljem fizičkom stanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet