Tadić: Da se vratimo na ispravan put

 Tadić: Da se vratimo na ispravan put

FOTO: FSS

Utisci poraza od Mađarske su još uvek sveži, na onakva izdanja Srbije na domaćem terenu nismo baš navikli u poslednje vreme.

– Nikada nije dobro kad se izgubi kod kuće. Nakon postignutog gola smo nesvesno prepustili inicijativu rivalu, što su Mađari pretvorili u dva veoma čudna gola. Nismo imali neophodnu brzinu protoka lopte i to nas je koštalo u napadu. Bodrio sam saigrače posle prvog primljenog gola, bilo je važno da odmah pokažemo reakciju. Nismo uspeli da se pregrupišemo.

Koliko su nam napadi delovali bezidejno u prvom poluvremenu dovoljno govori to da je Dušan Tadić morao da dolazi na našu polovinu po loptu.

– Ne volim to da radim, treba da budem pozicioniran u završnoj trećini terena, ali kad ne dobijem dugo loptu, a želim da promenim tok utakmice, povuče me lopta. Možemo mnogo više da uradimo u napadu, problem je što smo lako primili golove, verovatno zbog pada koncentracije.

Kapitena Orlova izgleda da je pogodio način proslave mađarskih fudbalera, motivisan je da im se za to vrati.

– Čuo sam posle utakmice da su Mađari glasno slavili pobedu u svlačionici. Imaćemo priliku da im se osvetimo u njihovoj zemlji.

Pre toga ipak srpska reprezentacija treba da se vrati na pobednički kolosek, priliku za to imaće večeras u Litvaniji.

– Moramo da se dobro pripremimo za Litvance i vratimo se na ispravan put.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet