Anđušić: Najvažnije je da vidimo gde se sada nalazimo

 Anđušić: Najvažnije je da vidimo gde se sada nalazimo

FOTO: KK Partizan

Idiličan ulazak u ovaj deo pripremnog perioda za košarkaše Partizana, rezultati im nisu primarni ali svakako gode tri pobede na turniru u Banja Luci.

– Čestitam Igokei na 50 godina postojanja, bilo je sjajno učestvovati na ovakvom turniru. Kao nekadašnjem članu Igokee drago mi je što sam se vratio ovde i osetio sjajnu atmosferu. Bilo je sjajno za sve učesnike, tu su dobre ekipe, dobre provere. Upisali smo tri pobede, ali to je manje bitno u ovom periodu, najvažnije je da vidimo gde se sada nalazimo i da se što bolje pripremimo za sezonu.

U finalu je savladan CSKA, nije ruski velikan onaj nekadašnji, međutim, svakako je izuzetan protivnik i dalje.

– CSKA je sjajna ekipa, iako ne igraju trenutno u Evroligi. Bilo je dobro za nas da se odmerimo sa takvim protivnikom, igraju jako čvrsto, a mi smo pružili dobru partiju. Ima tu stvari koje mogu da se poprave, ali još je rano, početak je priprema.

Pohvalio je Danilo Anđušić još jednom organizatore turnira, kao i srpske reprezentativce za srebro na Mundobasketu.

– Sjajno iskustvo, sjajna organizacija. Nisam imao prilike do sada da igram na parketu na otvorenom. Bila je vrhunska organizacija turnira, uživali smo, to je najvažnije. Čestitam i našoj reprezentaciji, ponosni smo svi na vas, veliku stvar su uradili, a malo ko je verovao u njih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet