Bjelica napušta Fener i stiže u Crvenu zvezdu!?

 Bjelica napušta Fener i stiže u Crvenu zvezdu!?

FOTO: FIBA

Lako se može desiti da u redove šampiona Srbije stigne još jedan povratnik.

Mnogo promena na Malom Kalemeganu između dve sezone. Crvena zvezda je posegla za angažovanjem devetorice novih košarkaša. Povratnik u njihove redove je Dejan Davidovac, a u regionalnu košarku Miloš Teodosić i Marko Simonović. Posle reprezentativne košarke, sa ovdašnjom klupskom upoznaće se Majk Tobi, novajlije su još Adam Hanga, Šabaz Nejpir, Rokas Gedraitis, Džoel Bolomboj i Jago dos Santos.

Tu crveno-beli nisu završili sa pojačanjima. Najavljeno je da su u potrazi za još jednim igračem spolja i četvorkom. I dok se u prethodnom periodu spekulisalo o Alekseju Švedu, što je i sam košarkaš podgrevao objavama na društvenim mrežama, priča oko četvorke je utihnula. Do danas, kada se u domaćim medijima pojavila informacija da bi u redove crveno-belih posle 13 godina mogao da se vrati Nemanja Bjelica.

Pretprošle sezone iskusni krilni centar postao je NBA šampion sa Golden Stejt Voriorsima, nije dobio ugovor u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu i odlučio se za povratak u Fenerbahče. Nažalost, zadesila ga je teška povreda zbog koje je propustio veći deo prošle sezone, po završetku iste pojavile su se vesti o želji turskog kluba da raskine saradnju. Očekuje se da se to uskoro i obistini, nakon čega bi “Beli” trebalo da se priključi pripremama Duška Ivanovića i u zavisnosti od situacije saradnja ozvaniči.

1 Comments

  • Imajte malo poštovanja prema Nemanji i informišite se bolje. GSW je hteo da ga zadrži i ponudi mu novi ugovor, ali Nemanja je već bio odlučio da hoće nazad u Evropu (zbog uloge).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet