Ivanišević: Sve sam osvojio, sad mogu da dam otkaz

 Ivanišević: Sve sam osvojio, sad mogu da dam otkaz

FOTO: Printscreen

Goran Ivanišević je ponosan.

Novak Đoković nastavlja sa surovom dominacijom. Grend slem broj 24 za srpskog tenisera došao je na US Openu. Trener Ivanišević bio je vidno oduševljen nakon novog trofeja, a otkrio je i da je saradnja sa Novakom sve bolja kako vreme prolazi.

“Nije lakše, nego na početku, ali sam se navikao. Već sam se ušemio. Čuješ ga ne čuješ ga. Falio mi je ovaj US open sa njim. Imao sam sa Čilićem, ali ne sa Novakom. I sada sam sve kompletirao sa njim. Imam sve gren slemove, masterse, turnire iz serije 500 i 250. Fjučerse i čelindžere neće igrati, tako da mogu slobodno otkaz da dam.”

Kada je reč o samom meču protiv Medvedeva, deluje da je Novak sa svojim timom besprekorno spremio meč.

“Taktiku smo znali. Puno tih servisa vani, koji izbacuju igrača sa terena i stalni izlasci na mrežu. Takođe bilo je važno ostati sa njim u relijima. Igrati mu po bekhendu, hvatati ga na krivu nogu, jer znamo da on može da prebacuje do sutra. Naravno i trebalo je strpljenje. Medvedev je igrač, koji odigra savršeno pet gemova, a onda sve prospe u nekoliko trenutaka. Novak je taktički manje više sve besprekorno radio, osim tog gubitka gema na svoj servis u trećem setu, ali on je čovek od krvi i mesa. Brzo se oporavio i stigao do pobede“, zaključio je Ivanišević.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet