Kejn: Osećao sam da bi trebalo da igram fudbal na najvišem nivou

 Kejn: Osećao sam da bi trebalo da igram fudbal na najvišem nivou

FOTO: Printscreen

Sjajni engleski napadač je u letnjem prelaznom roku za nama bio tema jedne od najvećih transfer sapunica. Strpljenje se njemu i Bajernu isplatilo, Totenhem je morao da popusti i dozvoli mu transfer u redove nemačkog velikana.

– Borba za trofeje je bila uglavnom ključni razlog za prelazak u Bajern, ali nije jedini. Puno se priča o trofejima i naravno, želim da ih osvajam. Međutim, nije to samo bio razlog mog prelaska u Bajern. Osećao sam da bi trebalo da igram fudbal na najvišem nivou kako bih napredovao. Ako želim da budem najbolji na svetu, moram da igram Ligu šampiona. Prošla sezona je bila odlična za mene na ličnom planu, ali ne i za klub.

Podvukao je Hari Kejn razliku između Pevaca i Bavaraca, doduše na način da ogoli problem na koji su ukazivali mnogi koji bi odlazili sa Vajt Hart Lejna u prethodnim godinama.

– Osetio sam da je ovo pravi trenutak da napravim još jedan korak i prihvatim izazov. Ono što najviše osećam od dolaska u Bajern, jeste pritisak. Tu nije samo želja za pobedom, tu je pobeda moranje. Kada u Totenhemu ne pobedimo par utakmica, nije bio smak sveta. Ovde pobedimo 3:1 i 4:0, odmah se priča šta je moglo bolje. Mentalitet top kluba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet