Milutinov: Niko sem možda nas i trenera nije verovao

 Milutinov: Niko sem možda nas i trenera nije verovao

FOTO: FIBA

Centar Olimpijakosa odigrao je fanttastičan turnir, te utiske ne može da pokvari ni slabije izdanje u finalu protiv Nemačke to ne može da pokvari.

Nisam bio na nivou kao na čitavom turniru i mnogo mi je teško zbog toga. Srebro je veliki uspeh, moglo je i bolje, ali niko sem možda nas i trenera nije verovao, ali pokazali smo timsku igru tokom čitavog turnira i… Samo treba da radimo, verujemo u sebe i doći će to zlato jednog dana.

Skauting je odlično odrađen od strane protivnika, to se mora reći, Nikola Milutinov je zaustavljen, kasnije se otkrilo da je igrao povređen.

Udvajali su me, tražio sam svoj ritam, pokušavao malo i na silu da nađem sebe, nisam uspevao kroz čitavu utakmicu i krivo mi je… Šta je, tu je, gotova je utakmica, moram da nastavim da radim bolje i da se spremim za sledeću godinu.

Što se tiče izdanja Nemaca, naš reprezentativac im skida kapu, nada se da bi srpska ekipa mogla nešto slično u nekoj narednoj prilici.

Došli su sa najboljim timom što imaju, igrali čitav turnir odlično, nisu imali nijedan poraz. Zasluženo su došli do zlatne medalje. Nadam se da ćemo sledeće godine napraviti korak više.

Prokomentarisao je Milutinov i sam finiš, Srbija se vratila iz dvocifrenog minusa, bio je i taj šut za izjednačenje.

Nismo odustali. Pokušali smo da se vratimo, bio je taj šut iz kornera za izjednačenje, nažalost, nije ušao. To je košarka, nekad lopta uđe, nekad ne uđe. Večeras nije htela i moramo da nastavimo da radimo i budemo bolji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet