Partizan pronašao štopera, De Medina stiže u Humsku!

 Partizan pronašao štopera, De Medina stiže u Humsku!

FOTO: Christian Schroedter

Doskorašnji fudbaler nemačkog Branšvajga, Natan De Medina uskoro će postati novi fudbaler Partizana.

On će u Beograd sleteti sutra, te nakon medicinskih pregleda potpisati ugovor sa crno-belima i postati jedanaesto pojačanje Partizana ovog leta.

Šef struke crno-belih, Igor Duljaj je zahtevao je od uprave da mu obezbedi pojačanja još dok su bili u igri za plasman u Ligu konferencije, ali zbog raznoraznih okolnosti, što finansijskih, što pregovaračkih, transfer nije ranije realizovan.

Medina je od 2017. bio član Muskrona, gde je proveo tri sezone posle čega se obreo u Bundesligi, tačnije Arminiji iz Bilefelda, a zatim je 2022. godine potpisao za pomenuti Branšvajg, gde je u protekloj sezoni odigrao 17 mečeva.

Radi se o fudbaleru koji podjednako dobro može da pokriva i desnu i levu stranu u centralnom delu odbrane. Medina poseduje brzinu, odlično čita igru i sposoban je da iz poslednje linije distribuira lopte ka veznom redu i napadačima, jer ga krasi odličan pas. Ne spada u kategoriju robusnih štopera, jer je visok 183 centimetra, ali je izuzetno snažan i skočan, što mu omogućava da izadje na kraj sa rivalima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet