Gobeljić: Hvala ti za svaku emociju koju sam doživeo sa tobom

 Gobeljić: Hvala ti za svaku emociju koju sam doživeo sa tobom

FOTO: FK Crvena zvezda

Dolazak Baraka Bahara na klupu Crvene zvezde značio je kraj ili sklanjanje u stranu za mnoge koji su prethodnih sezona bili bitni članovi tima. Na pripremama je otpisan i Marko Gobeljić koji je od tada u potrazi za novim klubom. To će biti grčka Kifisia, borbeni bek se pre odlaska preko društvenih mreža najpre oprostio od crveno-belih.

Hvala ti što si mi ostvarila dečački san. Hvala ti za svaku emociju koju sam doživeo sa tobom. Hvala ti što si me učinila jednim od najtrofejnijih igrača u istoriji kluba. Hvala ti što si me naučila kako se stvarno i iskreno voli jedan klub. Hvala ti za svaku od 233 utakmica koju sam proveo sa tobom na terenu. Hvala ti Zvezdo.

Želim svima da se zahvalim na predivnih šest godina u klubu. Saigračima, trenerima, upravi, navijačima i svim zaposlenim u klubu! Hvala mojoj porodici koja ja uvek bila uz mene. A za kraj bih ostavio ono sto ja najviše volim, tu severnu tribunu sto me je gurala uvek da dam sve od sebe i koja me je uvek bila tu za mene. Hvala vam Delije. Samo za tebe, uvek uz tebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet