Kolaković: Grbić je bolji dizač nego što je sada trener

 Kolaković: Grbić je bolji dizač nego što je sada trener

FOTO: CEV

Srpski odbojkaši su ispunili prvi cilj na Evropskom prvenstvu, domogli su se četvrtfinala. Da bi se domogli borbe za medalju moraće da pokažu da su kadri da pobede Poljsku, reprezentaciju broj jedan na svetskoj rang listi.

Veliki izazov za nas. Poljska je lider na svetskoj rang listi, osvojila je i Ligu nacija ove godine. Po mom mišljenju, oni su najbolji tim na svetu. Nije bitno da li poznajemo ove igrače ili ne. To je sjajna ekipa sa širokim rosterom i odličnim trenerom.

Jedan nasuprot drugom naći će se učitelj i učenik, Igor Kolaković nadmudrivaće se sa Nikolom Grbićem danas od 18 časova.

On je moj igrač, mnogo sam naučio od njega. Bio je bolji dizač nego što je sada trener, jer ima još mnogo godina da se usavršava u ovoj profesiji.

Prethodno je srpska selekcija nadigrala poljsku ekipu u Ligi nacija tokom leta, ipak, ovaj duel je iz nekoliko razloga nešto sasvim drugo.

Bio je to drugačiji meč, mnogi igrači koji sada igraju tada nisu bili ni u našem timu, ni u poljskom. Bila je to samo jedna utakmica tokom prvog vikenda takmičenja. Sada je eliminacioni duel na Evropskom prvenstvu, veliki je pritisak na obe ekipe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet