Milosavljević: Aleksa je kod Željka postao plejmejker

 Milosavljević: Aleksa je kod Željka postao plejmejker

FOTO: Igokea/Marija Vuruna

Nekadašnji srpski reprezentativac hvali sadašnje, u razgovoru za Meridian sport imao je mnogo toga lepog da kaže za ono što je srpska reprezentacija uradila na Mundobasketu.

– Veliki je to uspeh, momci su sjajno odigrali čitavo prvenstvo. Igrali smo brzu, timsku, modernu košarku, momci su dali sve od sebe i hvala im na medalji. Ostaje žal što nije zlato, ali Nemci su fantastična ekipa. Svi su ponosni na ove momke, svaka im čast. Ostaje žal zbog povrede Boriše Simanića koji je izgubio bubreg, on je divan momak, sjajan košarkaš. Ima podršku nacije, ja se nadam da će biti zaštićen i od strane Saveza i zemlje. Svi smo uz njega.

Aleksa Avramović je pokupio simpatije srpske i svetske košarkaške javnosti, Dragan Milosavljević je oduševljen njegovim napretkom.

– Do skoro je igrao kao bek skorer, ali kod Željka je košarkaški izuzetno napredovao, kao i u samom rezonovanju igre. Od skorera je postao plejmejker, napredovao u svim segementima, zaista mi je drago. Dok sam bio u Malagi on je potpisao za Unikahu pa smo se družili, drago mi je da je našao svoj put, praktično je sa 26 godina krenuo da igra košarku na najvišem nivou. Uz veliki rad i posvećenost sve je moguće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet