,,Napokon je i Zapad prihvatio da je Đoković najbolji svih vremena”

 ,,Napokon je i Zapad prihvatio da je Đoković najbolji svih vremena”

FOTO: Printscreen

Posle Vimbldona bilo je onih koji su pomislili ili se ponadali da će Novak Đoković uskoro sići sa pozornice, osvajanje Sinsinatija, a pogotovo US Opena to je demantovalo, potvrđuje i Bogdan Obradović.

– Srbija je juče imala priliku da ima dve vrste suza, prvo one tužne ali i suze radosnice. Košarkaši su nažalost izgubili ali svaka im čast na rezultatu. Vicešampioni su sveta. Ali nas je nakon toga Novak ponovo obradovao. Đoković je pokazao da je najbolji teniser svih vremena. Napokon je i Zapad to prihvatio.

I njujorška publika je poprilično bila potiv srpskog tenisera, bez obzira ko bio nasuprot njemu na drugoj strani mreže.

– Što se tiče publike ja više ne znam šta da mislim. Čudno je to, ima još sportista koji dolaze iz malih država ali prema njima se nisu tako ponašali. Zbog Novaka smo svi postali “Kalimero”, stalno se žalimo. Šta radi publika, šta rade neki drugi, stalno nešto merimo. Treba da uživamo u Novakovoj igri i da nas ne zanima šta drugi misle ili kako će to da cene. Predvideo sam da će da stigne do 30. titule. Pomera se taj broj i ja verujem u to.

Kako je iskusni teniser ubeđen u osvajanje još nekoliko grend slemova, tako je i po pitanju

– Mislim da će Novak sam da odredi kad je kraj. Meni se čini da on može još jedno četiri ili pet sezona da radi sve ono što radi i sada. Treba mu pomoći, da ga podržimo i da vidimo dokle sve to ide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet