Sautgejt: Voker nije shvatio koliko nam je vredan

 Sautgejt: Voker nije shvatio koliko nam je vredan

FOTO: Printscreen

U letnjem prelaznom roku Kajl Voker je bio na izlaznim vratima Mančester Sitija, želeo je da pređe u Bajern, na kraju su ga na Etihadu nagovorili da ostane i produži ugovor. Selektor engleske reprezentacije sada je otkrio da je u razmaku od godinu dana iskusni defanzivac dva puta želeo da se oprosti od nacionalnog tima, i tu su uspeli da ga ubede da se predomisli.

– Mislim da Voker želi da bude ovde. Ako govorimo o igračima svetske klase na njegovoj poziciji u našem timu, onda je on verovatno jedan od njih. Mislim da nije shvatio koliko nam je vredan i koliko je važan za nas. Verovatno mi neće zahvaliti zbog ovoga što sam rekao.

Jedna fantastična generacija engleskih fudbalera nada se velikom uspehu na kakav nacija dugo čeka. Geret Sautgejt ima zadatak da ih povede ka tome, drago mu je što ima pomoć igrača takvog iskustva i kvaliteta u pokušaju da ispuni povereni mu zadatak.

– On je zreli vođa tima, ne samo zbog igre, nego i zbog treninga, način na koji ga čujem kako govori tokom intervjua, njegov uticaj na grupu, mlađe igrače. Mislim da uživa u dodatnoj odgovornosti koju je imao u svom klubu i znam da je spreman da to prihvati sa nama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet