Stiže li Alvarezu poziv koji se ne odbija?

 Stiže li Alvarezu poziv koji se ne odbija?

FOTO: Manchester City

Argentinac plan B španskom velikanu.

Ovog leta završila se jedna era. Uprkos najavama o produžetku ugovora, Karim Benzema se odlučio za ponudu Al Itihada i napustio Real Madrid čija je prva violina bio u prethodnim sezonama. Kraljevski klub nije žurio, iako su se pominjali Lautaro Martinez, Dušan Vlahović i Gonkalo Ramos, nisu doveli startnu devetku. Mnogi su to protumačili kao nameru da se u leto 2024., angažuje neko od superstarova u naletu.

Ono što mnogo zanima svetsku fudbalsku javnost je da li će Kilijan Mbape u jednom od dva naredna prelazna roka put Madrida? Svedočili smo ovog leta još jednoj sapunici između njega i Pariz Sen Žermena, nagoveštavalo se da se radi o srećnom kraju, međutim, produžetka ugovora još uvek nema. Španski mediji su od ranije najavljivali da će naredno leto biti momenat da Real krene po Erlinga Halanda kada postaje aktivna izlazna klauzula u ugovoru sa Mančester Sitijem po kojoj on može da napusti engleskog šampiona za 170 miliona evra. Ono što treba reći je da su Blankosi već jednom odustali od Halanda baš zbog prethodne sage sa Mbapeom, i veliko je pitanje da li bi on da čeka još jednom da eventualno bude sekundarno rešenje.

Kako se navodi u raznim medijima da Florentino Perez ne želi ponovo da poklanja previše poverenja Mbapeu, ne čudi što sprema blagovremeno i potencijalni napad na Etihad, ali sa drugom metom, a to je Hulijan Alvarez. Sjajne partije pruža ovaj ovaj momak iako u senci Halanda, već se spekulisalo o tome da je rad da pređe negde gde bi bio starter. I u Sitiju to je trenutno, ali igrom slučaja, zbog povrede Kevina De Brujnea. Informaciju je prekjuče plasirao Ekrem Konur, potvrdio ugledni argentinski TyC Sports, Real ne želi previše da komplikuje oko Mbapea, ima određenu dozu strpljenja, u suprotnom će svim silama napasti Alvareza. Možemo li zamisliti Argentinca da odbije priliku da bude vođa napada Kraljevskog kluba?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet