Dobrić: Jedva čekamo Olimpijske igre

 Dobrić: Jedva čekamo Olimpijske igre

FOTO: FIBA

Mundobasket i srebrna medalja srpskih košarkaša još dugo će biti jedna od glavnih sportskih tema u Srbiji, borbeni bek u izjavi za Telegraf naglasio je nažalost tešku povredu Boriše Simanića i sreću u nesreći u vidu zbližavanja reprezentativaca.

Boriša je jedan od omiljenih članova reprezentacije. Kada se to desilo, nismo spavali, čekali smo svi zajedno rezultate, čekali smo nalaze da vidimo da li će trebati operacija, jer nismo znali o čemu se radi. Zajedno smo svi iščekivali poruke i pozive da vidimo šta će da se desi. Nakon toga se promenio tok takmičenja za nas, sve je krenulo na bolje. Nije to samo sa košarkaške strane, već smo krenuli da igramo jedan za drugog, da čuvamo leđa jedan drugom i mislim da nam je to donelo rezultat.

Podsetili smo se svi kako je lepo dočekati naše sportiste u Beogradu, motiv više jer sada Ognjen Dobrić i saigrači sa još većom željom iščekuju Olimpijske igre.

Kada igramo na ovoj sceni normalno da postoji pritisak. Srbija je košarkaška nacija i normalno je da svi očekuju medalju. Želimo je i mi, ne osećamo pritisak. Jedva čekamo Olimpijske igre, nadamo se da ćemo ostati zdravi, da ćemo ići u najjačem sastavu i nadam se da ćemo uzeti tu medalju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet