Džajić: Ne smemo da verujemo da smo sigurni učesnici na EP

 Džajić:  Ne smemo da verujemo da smo sigurni učesnici na EP

FOTO: MN Press

Srbija je upisala pobedu protiv Litavnije na gostujućem terenu u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, predsednik FSS Dragan Džajić je čestitao izabranicima Dragana Stojkovića Piksija na nova tri boda.

“Ono što je najvažnije, a ja sam tako razmišljao, kad su počele kvalifikacije rekao sam da ne smemo potceniti ni jednog protivnika, ne smemo da verujemo da smo sigurni učesnici EP, jer je svaka utakmica za sebe. I ovaj je bila posebna, jer smo došli u situaciju da je bilo biti ili ne biti i sa te strane sve čestitke igračima i stručnom štabu. Pobeda ima i psihološki uticaj na igrače, donelo im samopouzdanje, posle onog poraza od Mađara”

Trenutno “Orlovi” i selekcija Mađarska imaju isti broj bodova (10), dok je Crna Gora treća sa osam. Bugarska i Litvanija su osvojile po dva.

Junak protiv Litavnije bio je Aleksandar Mitrović koji je postigao het-trik.

“On se dokazuje iz godine u godinu i zaista je veoma bitan igrač za našu reprezentaciju. Ja mu samo želim da bude zdrav i da što duže igra za reprezentaciju. Još jednom sve čestitke Mitroviću, naravno svim igračima, ali dati ovako tri gola na jednoj veoma važnoj utakmici zaista je jedan, da ne kažem podvig, ali jeste remek delo”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet