Gudurić: Ima prilike da osvojimo zlato

 Gudurić: Ima prilike da osvojimo zlato

FOTO: FIBA

Srpski srebrni košarkaši vratili su se u Beograd posle Mundobasketa na kome su dostojno predstavljali naciju, postali i svetski vicešampioni. Ben Fenerbahčea žali za zlatom, ali je uveren da ova generacija može da ga donese sa nekog narednog takmičenja.

 Iskreno, pomešane su emocije. Sada kad smo se vratili i pričali sa našim ljudima i porodicama, shvatamo šta smo napravili, ali ostaje i neki žal, jer mi kao sportisti od malih nogu kad smo kretali da treniramo smo maštali da budemo prvi. Verovao sam do kraja da ćemo osvojiti to zlato, nije se desilo ovog puta, ali mislim da pred ovom generacijom ima prilike da osvojimo zlato na nekom od prvenstava.

Misli su usmerene ka Olimpijskim igrama u Parizu naredne godine, Marko Gudurić smireno komentariše blisku budućnost u razgovoru za Telegraf.

Kao što je selektor rekao, treba da se posvetimo procesu, našem zdravlju, nadam se da ćemo svi biti zdravi i spremni da se odazovemo. Ja bih voleo da budem u prilici da predstavljam Srbiju, trudićemo se da damo maksimum, verujemo u najbolje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet