Lajović: Nedostaje nam igranje u svojoj zemlji

 Lajović: Nedostaje nam igranje u svojoj zemlji

FOTO: Printscreen

Teniser koji je poveo ka pobedi nad Južnom Korejom u Dejvis kupu u izjavi za Sport Klub dotakao se i aktuelnog formata ovog takmičenja, izrazio želju da zaigra pred srpskom publikom.

– Igram Dejvis kup desetak godina, ali ono što nam fali su mečevi pred domaćom publikom u svojoj zemlji. Videćemo da li će biti promena naredne godine s obzirom da je okončana saradnja sa Kosmosom. Ovaj format je dobar jer se igra sve u jednoj nedelji, sva tri meča pa više liči na turnir. Ali, nedostaje nam igranje u svojoj zemlji.

Morao je mnogo napora Dušan Lajović da slomi otpor protivnika juče, drugi set je čak otišao u taj-brejk, ali je uspeo da ga dobije furioznom sekvencom.

– Zadovoljan sam igrom, ali nije bilo lako. Ovih dana smo trenirali u praznoj hali, bilo je dostra manje vlažno. Sa ljudima u njoj, vlaga je porasla za desetak odsto. Uspeo sam da nađem ritam, dobro sam servirao tokom celog meča. Mogao sam i ranije da prelomim ali je on imao sreće i pogađao linije u važnim trenucima, kada sam imaš šanse da pritisnem njegov servis. Ali to je tenis. Kvalitetno sam odigrao taj-brejk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet