Simanić: Pet dana nisam znao za sebe…

 Simanić: Pet dana nisam znao za sebe…

FOTO: MN Press

Košarkaška reprezentacija Srbije sinoć je sjajno dočekana ispred Skupštine grada Beograda, gdje se okupio veliki broj ljudi koji je želio da pozdravi osvajače srebrne medalje sa proteklog Svjetskog prvenstva u Manili.

Na proslavi se pojavio i košarkaški reprezentativac Srbije Boriša Simanić, koji je u razgovoru za RTS otkrio je u kakvom je stanju posle operacije i odstranjivanja bubrega. 

Odlično sam, stvarno. U početku je bilo baš nezgodno. Iz dana u dan je sve bolje. Počeo sam i da hodam i da jedem, tako da se nadam ubrzanom oporavku”, – rekao je Boriša.

Upitan je da li postoje naznake o eventualnom povratku na parket.

“Za sada ne znam mnogo. Naravno, moguće je da opet zaigram. Znam samo da tri meseca ne smem ništa da radim. Očekuju me analize pod fizičkim naporom i onda ćemo sve znati posle toga”, naveo je Simanić.

Iz bolnice je pratio utakmice saigrača. 

“Pošto sam imao dve operacije, praktično pet dana nisam znao za sebe. Nisam imao ni telefon. Kada sam prvom prilikom uspeo fizički da dođem do mobilnog, poslao sam im poruku i to ih je stvarno moralno podiglo. I meni su značile njihove pobede, tako da smo se na taj način međusobno dopunjavali. Pratio sam ih preko mobilne aplikacije“, – završio je Simanić. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet