Đoković: Ovo mi je najdraže slavlje, košarkaši su me iznenadili

 Đoković: Ovo mi je najdraže slavlje, košarkaši su me iznenadili

Novak Đoković veoma je emotivno doživeo doček na balkonu.

Veličanstven prizor u Beogradu. Košarkaši i basketaši su zajedno sa srpskim teniserom dočekani na popularnom balkonu, a jedan od najemotivnijih momenata desio se kada se Đoković pridružio srebrnim košarkašima. Šampiona US Opena savladale su emocije, a sada je otkrio i kako je sve to proživio.

“Osećao sam se veoma uzbuđeno, emotivno. Bio sam dirnut činjenicom da sam imao priliku da delim balkon sa košarkašima i basketašima. Sa našim velikim šampionima i sportistima koji su veliki ambasadori naše zemlje. Imao sam tu čast nekoliko puta u karijeri zbog rezultata. Verovatno je ovo najdraže slavlje do sada, osim posle Vimbldona 2011, kada sam doživeo nešto neponovljivo u tom smislu zbog broja ljudi. I doček koji sam imao sa reprezentacijom kada smo osvojili prvu Salataru i sada ovaj doček kada sam bio izuzetno emotivan i dirnut.

Pitali su me zašto te je to toliko dirnulo. Rekao sam jer, pre nego što sam izašao na binu, Beogadski sindikat je pevao meni posvećenu pesmu. Ja sam je čuo, ali nisam očekivao da su je čuli košarkaši i kada sam ih čuo da oni pevaju i to sa kojom strašću, i kada su mi rekli da su je slušali u svlačionici svaki dan na Svetskom prvenstvu, i ta energija i publika sa toliko mladih sa srpskim trobojkama gde su se pevale naše pesme, ceo doživljaj je nešto što nikad nisam doživeo. To su bile suze radosnice i zahvalnost svim tim ljudima koji su učinili da se tako osećam.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet