IMATE SAMO 5 DANA DA OSTVARITE NAJDUŽI LET OVOG LETA I OSVOJITE 100.000 DINARA

 IMATE SAMO 5 DANA DA OSTVARITE NAJDUŽI LET OVOG LETA I OSVOJITE 100.000 DINARA

Ukrcajte se na let i provedite što više vremena u vazduhu svake nedelje, do kraja avgusta! Sezona letovanja se polako završava, ali broj letova se ne menja!

Egzotične destinacije zahtevaju duže letove, što podrazumeva više vremena provedeno u vazduhu, a jedna kompanija je odlučila da nagradi svoje najvernije putnike. Naime, kompanija AdmiralBet je odlučila da ovog leta usreći svoje igrače koji do 19. septembra provedu najviše vremena u letu u omiljenoj virtuelnoj igrici – Aviator.

Pored standardne Kiše freebeta na koju smo navikli, u toku je Letnja trka u visinama u kojoj će 10 putnika koji su na Aviatoru ostvarili najveću kvotu podeliti 100.000 dinara. Ova promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na http://AdmiralBet.rs.

Registracija se može kompletirati u svega nekoliko koraka ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, nakon čega sleduje vreo letnji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara po uplati prvog depozita. Takođe, s obzirom da se nalazimo na sredini septembra, svi AdmiralBet igrači imaju novu priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenutni plasman i pređu na viši nivo, čime će ostvariti bolje beneficije. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Čekirajte se online za najduži let ovog leta na http://AdmiralBet.rs, poletite do najviše kvote i odletite do 100.000 dinara svake nedelje do kraja avgusta!

1 Comments

  • When I initially commented I cicked the “Notify me when new comments are added”
    chckbox annd now each tome a comment iis addedd I get several emmails with tthe ssame comment.
    Is thhere aany way you ccan rremove pekple from that service?
    Thanks a lot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet