Obradović: Srebro sija kao zlato

 Obradović: Srebro sija kao zlato

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović

Partizan je upisao i četvrtu pobedu na pripremama, u fantastičnoj atmosferi na Tašmajdanu ubedljivo je savladana Fuenlabrada u utakmici na otvorenom, sa koje su video materijal i slike obišli celu evropsku košarkašku javnost.

– Ovo su najlepše utakmice za igrati. Presrećan sam što smo imali priliku da ugostimo naš bratski klub, Fuenlabradu. Prošle godine smo mi gostovali kod njih, uživali smo u gostoprimstvu. Večeras smo probali da uzvratimo istom merom Fuenlabradi. Ponosan sam kako su navijači Partizana reagovali i skandirali Fuenlabradi kada je počela utakmica. To je najvažnije od svega, da smo imali priliku da je ugostimo.

Zahvalio se Željko Obradović navijačima na podršci, iskoristio priliku da Aleksi Avramoviću i svima u srpskoj reprezentaciji na osvojenom srebru.

– Hvala navijačima na podršci. Naša je obaveza da damo sve od sebe na svakoj ali baš svakoj utakmici, kao što smo radili to tokom pripremnog perioda. Što se Alekse tiče, imao je sjajan šampionat. Čestitam i njemu i svim ljudima, počevši od selektora Pešića i njegovog stručnog štaba pa do Košarkaškog saveza Srbije na čelu sa Predragom Danilovićem. I naravno igračima koji su igrali sjajno. Srebro sija kao zlato.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet