Postekoglu: Zgrabio sam Bisumu i rekao…

 Postekoglu: Zgrabio sam Bisumu i rekao…

FOTO: Printscreen

Tokom trenutnog reprezentativnog okupljanja reprezentacije Argentine, Lionel Mesi je rekao da je Kristijan Romero najbolji štoper na svetu, njegov trener u Totenhemu složio se sa rečenim.

– Ne bih protivrečio Mesiju. Bilo bi neprijatno igrati protiv Romera, većina našeg tima ne voli kada im je on rival tokom treninga. On je takmičarski nastrojen, volim tu njegovu osobinu. Nema kalkulacija bilo da je reč o treningu ili utakmici.

Jedan od onih koje je Angelos Postekoglu fudbalski oživeo je Iv Bisuma, na početku sezone mu je čovek od poverenja na sredini terena.

– Zgrabio sam ga i rekao mu, slušaj, kako si odradio prvih nekoliko treninga, uveren sam da možeš da budeš vođa ove grupe. Narednog dana zakasnio je na trening, tada sam mu rekao da biti lider znači i dolaziti na vreme, od tada nije ponovio to.

Pevci su hit na početku sezone u Premijer ligi, predvodi ih Džejms Medison, u prva četiri kola upisao je po dva pogotka i asistencije.

– To je pokazatelj kakvu podršku imam otkad sam došao ovde. Iako smo imali konkurenciju, klub me je podržao u nameri da ga dovedemo. Došao je u ranoj fazi letnjeg prelaznog roka i to je za mene kao trenera bilo sjajno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet