Bahar: Ne razmišljamo o Sitiju, susret sa Čukaričkim nam je najbitniji

 Bahar: Ne razmišljamo o Sitiju, susret sa Čukaričkim nam je najbitniji

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbalska javnost u Srbiji kao da je više posvećena gostovanju Crvene zvezde u Mančesteru nego na Banovom brdu, kod šefa struke je obrnuto, u mislima mu je samo sutrašnji meč sa Čukaričkim mu je najbitniji.

Niko nije rekao da će Crvene zvezda igrati defanzivno protiv Mančester Sitija. Ne razmišljamo o tom meču u ovom trenutku, susret sa Čukaričkim nam je najbitniji i fokusirani smo samo na tu utakmicu. Gledali smo obe utakmice Čukaričkog protiv Olimpijakosa, ali naravno i prethodne mečeve u domaćem šampionatu. Videli smo da su dobro igrali i pored činjenice da su poraženi od grčke ekipe. Uz visok presing imali su i dosta šansi. Pružili su jako dobre partije, dosta toga smo mogli da saznamo o njima na osnovu tih utakmica. Radimo vredno već danima, a ekipa se priprema da pruži dobar otpor.

Crveno-belima su se poslednji pridružili In-beom Hvang i Šerif Endijae, poslednji trening daće odgovor da li će debitovati sutra.

Hvan je odigrao 90 minuta za nacionalni tim pre samo nekoliko dana, takođe i Šerif je nastupio za nacionalni tim pre nedelju dana. Nalaze se u takmičarskoj formi, spremni su, ali će naravno imati priliku i da treniraju sa ekipom, kada ćemo utvrditi za koliko minuta su spremni na utakmici protiv Čukaričkog.

Reprezentativna pauza je dobro došla i Aleksandru Kataiju da reši probleme sa povredom i vrati se u konkurenciju za tim.

Aleksandar Katai već nekoliko nedelja dobro trenira sa ekipom, očekuje nas razgovor posle treninga, videćemo da li je spreman za utakmicu.

Zbog 15 odsutnih fudbalera zbog reprezentativnih obaveza Barak Bahar nije mogao da odradi mini pripreme.

Imamo mnogo igrača koji su se tek pridružili ekipi i nisu bili u klubu prethodne dve nedelje da rade zajedno sa timom. Očekuje nas trening, a zatim ćemo porazgovarati i proceniti koji igrač je spreman za koliko minuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet