Doužer: Mislim da je slika koju imam sa zakucavanjem i bakljadom u pozadini nešto najbolje što sam doživeo

 Doužer: Mislim da je slika koju imam sa zakucavanjem i bakljadom u pozadini nešto najbolje što sam doživeo

FOTO: KK Partizan Mozzart Bet

Snimci i slike sa meča između Partizana i Fuenlabrade na Tašmajdanu obišli su košarkaški svet, jedna od njih je upravo novajlije u redovima srpskog kluba kada je zakucao u kontri.

– Čoveče… Ne znam da sam ikada igrao u ovakvoj atmosferi. Svi su se trudili da mi kažu da Partizan ima najbolje i najluđe navijače. Tek kada sam zaigrao shvatio samo kako to izgleda i kakav je osećaj. U jednom trenutku sam više gledao na tribine, nego na parket, moram priznati. Nisam znao o čemu se radi, to nikada nisam doživeo u Sjedinjenim Američkim Državama. Mislim da je slika koju imam sa zakucavanjem i bakljadom u pozadini nešto najbolje što sam doživeo. Totalna ludnica!

Gostujući u podkastu posvećenom Denver Nagetsima, klubu čiji je član bio, Pi Džej Doužer je prokomentarisao i život u Beogradu sa kojim se tek upoznaje.

– Svaki dan mi je sve bolje i bolje. Jedan čekam derbi protiv Crvene zvezde. Nisam imao vremena da obilazim grad, bili smo na pripremama na planini, odigrali jedan pripremni turnir, ali o Beogradu sam čuo samo najlepše. Sjajni restorani, dok god ima dobre hrane, ja sam zadovoljan.

Utisci o radu sa Željkom Obradovićem su fenomenalni, a američki košarkaš je ponovio da mu je Nikola Jokić toplo savetovao da se pridruži crno-belima.

– Neverovatan je! Svi su mi govorili da je on najbolji trener sa kojim bih mogu da sarađujem. Beograd je neverovatan grad, a imam priliku da radim sa najboljim evropskim trenerom, što je veliki blagoslov. Podigao je standarde i razumem zašto je drugačiji tip trenera. On razume igru kao niko drugi. Kada sam rekao da dolazim u Partizan, nazvao me Nikola Jokić. Rekao mi je da će me svi prihvatiti otvorenih ruku, da Partizan ima najbolje navijače i shvatio sam taj hajp. Bio je toliko uzbuđen, da je to preneo i na mene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet