Dva fudbalera uključila u ugovore ,,Barselona” klauzulu?!

 Dva fudbalera uključila u ugovore ,,Barselona” klauzulu?!

FOTO: Printscreen

Nešto novo u fudbalskom svetu.

Navikli smo već da život u Barseloni i igranje za ovaj klub privlače kako fudbalere, tako i košarkaše i druge sportiste. Deca kluba pokazuju mu vernost na sve moguće načine, pa je tako i Oriol Romeu uložio sopstveni novac ne bi li se vratio na Kamp Nou. Ništa nije drugačije ni sa strancima, uprkos ozbiljnim ponudama Frenki de Jong i Rafinja nisu želeli ni po koju cenu da ode, videli smo koliko je prošlog leta Robert Levandovski bio uporan u nameri da dođe, kao i Ilkaj Gundogan, Žoao Feliks i Žoao Kanselo ovog.

Dva fudbalera idu korak dalje, Mundo Deportivo tvrdi da su dva sjajna ofanzivca uključila u nove ugovore klauzule po kojima bi Barselona mogla da ih otkupi za 60 miliona evra. Ne bi nas iznenadilo da je to tačno u slučaju Bernarda Silve, njegova želja da se preseli u Kataloniju je dobro poznata. Posle mnogo uloženog napora Mančester Siti je nagovorio Portugalca da ostane i produži ugovor do 2026., međutim, kako bi u nekom naredom perodu moglo da dođe do promena na Etihadu, uključujući i odlazak trenera, ne čudi želja 29-godišnjeg ofanzivca da se pobrine da sebi eventualno nakadno ispuni želju o igranju u Barseloni.

Drugi o kome pomenuti list piše tvrdeći da ima istu klauzulu je Dani Olmo. Španski reprezentativac je odbio ikakvu priču o odlasku ovog leta, produžio je ugovor sa Lajpcigom do 2027., ali je za očekivati da će u nekom od narednih prelaznih rokova poželeti novi izazov. Ako su navodi iz španskih medija tačni, prednost daje klubu u čijoj se akademiji školovao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet