Gudurić: Opet bih uzeo taj šut

 Gudurić: Opet bih uzeo taj šut

FOTO: KSS

Srpski reprezentativci vraćaju se u svoja rodna mesta na odmore, beka Fenerbahčea su dočekali sugrađani u Priboju, iskoristili priliku da i oni pozdrave svetskog vicešampiona.

– Prisutne su još uvek emocije jer je sve to sveže, ali sigurno kad malo razmislim i pričam sa nekim ljudima bliskim sebi shvatam da smo napravili veliki uspeh i obradovali smo dosta ljudi. Ostaje žal za finalnom utakmicom i zlatom koje je bilo jako blizu ovog puta, ali verujem da će se opet ukazati prilika da se ponovi ovaj uspeh.

Prisetio se Marko Gudurić i promašene trojke u finalu Mundobasketa protiv Nemačke, pogođen šut je mogao potpuno da okrene stvari.

– Ja sam se osećao sjajno, jer sam mislio da će lopta ući. Lepo sam šutnuo, to su neki šutevi koje ja volim i na kojima radim stalno, ali to je sport, to je život. Nekad i kad daš sve od sebe i radiš vredno, dese se promašaji, ali to nas čini jačima. Tih promašaja je bilo u mojoj karijeri, zbog toga sam tu gde jesam i verujem da će me i ovaj težak momenat učiniti boljim. Opet kažem, nadam se da će biti prilike da budemo ponovo u finalu, ja ne bežim od odgovornosti. Da mogu da ponovim, opet bih uzeo taj šut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet