Miler-Mekintajer: Veoma sam srećan zbog Partizana

 Miler-Mekintajer: Veoma sam srećan zbog Partizana

FOTO: KK Partizan

Američki plejmejker naredne sezone će gostovati bivšem klubu sa Baskonijom, za Sportnet je rekao da sa zadovoljstvom prati dešavanja u Partizanu u poslednje dve godine.

– Kao što sam rekao ne volim da se okrećem na ono što je prošlost, ali sam veoma srećan i uzbuđen zbog Partizana i zbog Beograda generalno. Vratio se u Evroligu čoveče, to je velika stvar, za Srbiju i evropsku košarku. Takođe velika je stvar i za Amerikance da osete uzavrele strasti između navijača Partizana i Zvezde, da vide malo više o srpskoj košarci i kulturi. Sezona kad sam bio tamo nije bila najbolja, ali ni ja ni Partizan ne treba da se vraćamo na to jer je to prošlost, svi smo sada bolji.

Kodi Miler-Mekintajer je bio deo crno-belih u kovid sezoni, nije imao prilike da oseti atmosferu koju prave njihovi navijači na domaćim utakmicama.

– Pratio sam Patizan prošle sezone, neverovatno je bilo. Navijači su takođe neverovatni, sa uzbuđenjem i divljenjem gledam i slušam tu atmosferu. To su pravi košarkaški navijači, oni su ti koje pokazujem svojoj porodici i prijateljima u Americi. Ipak nisam tužan što to nisam mogao da osetim dok sam ja bio u klubu. Smatram da se sve dešava sa razlogom, pa tako i to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet