Prosinečki: Sve ispod trećeg mesta za Zvezdu bi bilo greota

 Prosinečki: Sve ispod trećeg mesta za Zvezdu bi bilo greota

FOTO: NK Olimpija

Nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde nije baš rad da pravi predviđanja koliko njegov bivši klub može u Ligi šampiona i grupi u kojoj se nalaze Mančester Siti, Lajpcig i Jang Bojs, ali se nada da je proleće u Evropi dostižan cilj.

– Teško mi je sad reći šta može. Kad vidimo koliko sve ekipe na svetu ulažu u fudbal, od Engleza do Nemaca koji su u grupi, teško se boriti s takvim višemilionskim timovima. Ali Crvena zvezda u poslednje vreme radi jako dobro, odlično koristi prelazni rok, kupuje kvalitetne igrače… Evo, Kraso je već napravio razliku, sigurno je doneo kvalitet. Ostala pojačanja takođe. Tako da neće biti nikome lako, bar na Marakani će biti teško svakome. Ako ne prva dva mesta, treće mesto u grupi je realnost. Sve ispod toga bilo bi greota, baš zbog ovih ulaganja i kvalitetnog rada u klubu, a sve iznad trećeg mesta je dodatni pomak i dodatni uspeh.

Trenutno je Robert Prosinečki bez angažmana, ne odbacuje mogućnost da mu se jednog dana put ukrsti sa crveno-belima ponovo.

– Život je čudan, život piše romane. Nikad ne reci nikad. Ne znaš šta ti se može dogoditi u životu, ali dobro, trenutno je to teško.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet