Duljaj: Partizan i tradicija nalažu da se uvek borite za prvo mesto

 Duljaj: Partizan i tradicija nalažu da se uvek borite za prvo mesto

FOTO: FK Partizan

Dok o atmosferi sa Partizanovih košarkaških utakmica i na pripremama bruji svet, trener fudbalskog kluba nada se da će je u nekom trenutku i oni zaslužiti.

Malo sam ljubomoran na košarkaše, voleo bih da je takva atmosfera kod nas na stadionu. Na nama je to da zaslužimo. Znam da vole naše igrače, njihova podrška im je neophodna.

Reprezentativna pauza je gotova, crno-beli su imali priliku da se dobro pripreme za nastavak sezone gde ih čekaju samo domaće utakmice.

Partizan i tradicija nalažu da se uvek borite za prvo mesto, bez obzira na tim i trenera. Za neke smo možda iznenađenje u ovih prvih pet kola, imali smo težak raspored, utakmice gde smo se vraćali iz mrtvih. Čak i ta utakmica protiv IMT-a je pokazala da ekipa ima karakter. Najlepša slika je posle postignutog gola Nikolića. Posle toga smo otrčali do navijača. Ovim putem ih pozivam.

U Humsku dolazi surdulički Radnik, pokazao se prošle sezone kao tvrd orah, svestan je Igor Duljaj šta čeka njegovu ekipu sutra od 19.30.

Imali smo pauzu koja nam je prijala. Imali smo vremena da se odmorimo i pripremimo. Igramo protiv tima koji nas je prošle godine pobedio na našem terenu sa 2:1. Organizovani su pozadi, primili su samo dva gola. Malo ih postižu, ali ih malo i daju. Očekujem izuzetno tešku utakmicu u kontekstu da ako ne probijemo bedem na vreme, da će to otići u suprotnom pravcu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet