I Ronaldo tuži Juventus

 I Ronaldo tuži Juventus

FOTO: Printscreen

Ređaju se loše vesti.

Navijači Juventusa proživljavaju teške dane. Nakon što je prekinuta dominacija italijanskim fudbalom, počeli su da se ređaju problemi kao na traci i na naplatu dolaze gresi prethodne uprave, ali i sadašnje. Znamo već da je Stara dama izbačena iz evropskih takmičenja, to im ove sezone nije mnogo teško palo, međutim, vesti koje ovih dana dolaze iz tog dela Italije nikako nisu prijatne.

Najpre je Juventus tužio dugogodišnji kapiten Leonardo Bonući. Podsetimo, defanzivcu je tokom leta rečeno da se ne računa na njega, sačekao je, prešao u Union Berlin, a onda podneo tužbu. Razlog je taj što smatra da se klub neadekvatno poneo prema njemu, nisu mu obezbeđeni adekvatni uslovni za trening, zbog čega veruje da ima elemenata da dobije na sudu, s tim da je obećao kako će novac uplatiti u humanitarne svrhe.

Sledeći koji sprema tužbu je Kristijano Ronaldo, piše Gazeta. Portugalac tvrdi da ima potraživanja iz perioda kovida. Konsultovao se sa svojim pravnim timom, veruje da će se naplatiti i od Juventusa potražuje nešto manje od 20 miliona evra. Kako god se oba slučaja završila, očigledno je da na Alianc areni nešto već dugo ne štima, pa ne čude najave kako će klub biti stavljen na prodaju i sačekati nove vlasnike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet