Mijailović: Rekao sam da očekujem važno a ne najveće pojačanje

 Mijailović: Rekao sam da očekujem važno a ne najveće pojačanje

FOTO: KK Partizan

Na timskom okupljanju predsednik Partizana je najavio dolazak pojačanja što je tada obišlo sve domaće medije, ali ne onako kako je rekao, što je sada pojasnio u intervjuu Sportalu.

– Klub je za sportski sektor obezbedio veći budžet u odnosu na prošlu sezonu za nekih 25 odsto, što je puno više u odnosu na lane. Odabir igrača, kao i u svim ozbiljnim klubovima, vrše sportski direktor i trener. Naravno da se ja na kraju pitam o visini ugovora i ko dolazi, a ko ne. Na našem okupljanju povodom početka sezone, medijima sam jasno rekao kako očekujem da završimo jedno važno pojačanje. Naravno, pojedini mediji su preneli “najveće pojačanje”, pretpostavljam zbog čitanosti, što nije korektno. Ne mislim da će doći neko važniji od kapitena Pantera i ostalih momaka koje je želela cela Evropa. Naš roster još nije kompletiran, to je jasno, ali se moramo zaustaviti na projektovan budžetu. Ne želim da se vratimo u 2017.

Između mnogo bitnih tema, Ostoja Mijailović se dotakao i poreskog duga, crno-beli žele da u dogledno vreme konačno reše i taj problem.

– U najkraćem mogućem roku. Potrebno je da obezbedimo oko 3.000.000 evra i da u potpunosti taj dug izmirimo. Mi smo uz pomoć navijača prikupili deo sredstava. Država nam je uplatila sredstva koja su bila dogovorena za prošlu sezonu, a nismo ih trošili, već smo ih čuvali za namirivanje poreskog duga. Platićemo preostalih 3.000.000, što će ukupno sa prvom uplatom biti nepunih sedam miliona i tako izmiriti celokupan dug za porez koji nije plaćan decenijama. Ovo je za klub užasno veliki novac. Ipak, sa izmirivanjem poreskog duga Partizan postaje jedan od najzdravijih evropskih klubova. O svemu tome ćemo detaljnije na konferenciji za medije nakon Skupštine Kluba. U ovom trenutku želim još jednom da se zahvalim Poreskoj Upravi na strpljenju i odnosu punom razumevanja.

10 Comments

 • Pa gde je pojacanje mrmune esenesovski

  • Ево теби ће каже мармуне незахвални

   • Ala laze ja sam te slusao da si reko najvece pojacanje ali sad se vadi i kad ce da dodje sledece godine.

    • Nisi u pravu, pogledaj na bc partizan kada su se okupili nakon leta u areni. Ispravno je rekao a pogresno protumaceno kroz medije.

     • Uopste nije rekao najjace ne lazi vec vazno i to treba da dodje vreme je I trenazna sala

    • Šta si čuo? Čuo si moj.
     Lepo čovek rekao da očekuju važno pojačanje. Prekopao sam celi internet i nema nigde da kaže najveće. Botino jedna ganferska

 • Sretene ,zbog čega lažeš? Stvarno ne vidim potrebu za laganjem. Ostoja nije rekao najveće pojačanje,nego važno pojačanje-slušao sam intervju dva puta.

 • Samo jedan tim samo jedan grad samo Partizan samo Beograd.
  Ostoja samo napred mi smo iza kluba svi GROBARI

 • Sa ili bez tog pojačanja mi osvajao evropu ove godine a onda će nas moliti da igraju za nas… nas klub je naj gledaniji u evropu. Mi smo i podigli tu ligu na viši nivo i vreme je da je opet osvojimo. Živi bili pa videli braćo

 • Ima da ih maltretiramo… možda izgubimo koju na gostovanju slučajno ali kod kuće kad zagrmi 25 hiljada ljudi ima da mole boga da ne prime preko stotke. Na svim pozicijama u ekipi smo jači nego prošle godine. Ovaj dva amera kad se ukapiraju sa panterom i zekom a šta će im tek raditi avramovic i poljak. Ove godine Evropa je naša.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet