Ten Hag: Nismo u krizi, iz ovakvih mečeva može mnogo da se nauči

 Ten Hag: Nismo u krizi, iz ovakvih mečeva može mnogo da se nauči

FOTO: Printscreen

Kratkoročno pauza Mančester Junajtedu ništa, četvrti put zaredom Brajton ih je nadigrao, danas na Old Trafordu.

– Sitnice su napravile razliku. Bili smo veoma blizu protiv veoma dobrog tima. U prvih 20 minuta smo bili bolji. Stvarali smo šanse, ali nismo pogađali. A gol smo primili iz njihovog prvog napada. Usledio je veoma težak period meča, borili smo se, dali smo gol koji je poništen. U tim momentima je uvek teško. Nije išlo na našu stranu, ali držaćemo se zajedno i borićemo se, igraćemo kao tim, držaćemo se pravila i vratićemo se.

Tokom izjave za Skaj Sport upitan je Erik ten Hag šta je rekao igračima na poluvremenu, umesto odgovora na to pokušao je da porazu pristupi sa pozicije konstruktivne kritike.

– Uvek ima nešto u čemu treba da se napreduje, posebno kada je organizacija igre u pitanju. Danas nije bio naš dan. Drugi gol smo primili odmah na početku drugog poluvremena. Druga šansa za njih i drugi gol. Vrlo efikasno. I to je bio udarac sa kojim se nismo dobro nosili. Ali, moramo da nastavimo da razmišljamo pozitivno i u takvim momentima i da se držimo zajedno. Iz ovakvih mečeva može mnogo da se nauči. Mentalno, moraš da ostaneš jak, ipak sam video i dobre stvari. Moramo da promenimo to da stvaramo mnogo šansi koje ne realizujemo.

Start sezone ni blizu očekivanog, problemi na terenu i van njega, Holanđanin odbacuje ocenu da je tim u krizi.

– Nismo u krizi, ali je normalno da smo razočarani. Mnogo je klubova koji troše. Troši i Brajton. Kada dođe Junajted, cena skoči.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet