Alegri: Sapunice su na kanalu 5, a ja nisam fan

 Alegri: Sapunice su na kanalu 5, a ja nisam fan

FOTO: Printscreen

Leonardo Bonući nije se lepo rastao sa Juventusom, klub je tužio a na račun trenera izneo takođe dosta optužbi.

– Ne volim sapunice! Sapunice su na kanalu 5, a ja nisam fan. Nemam više ništa da kažem o Bonućiju, mogu samo da mu poželim sreću u karijeri i životu. Otišao je u klub koji igra u Ligi šampiona, tako da neće imati problema sa motivacijom. Ovde nije otvorio „unutrašnji rat”, odluka je odavno bila doneta, kao što mu je rečeno. Takav je život.

Još jedan u nizu potresa na Alianc areni je onaj koji se tiče Pola Pogbe i padanja na doping testu, vezista se suočava sa višegodišnjom suspenzijom.

– Proces je u toku i tu nemam šta da dodam, preostaje nam samo da čekamo. Trenutno je suspendovan, a tek posle presude videćemo da li se nešto menja. Vratio se u klub već kao 30-godišnjak, pratile su ga povrede, stvari nisu išle kako treba. Istina da je bio veoma posvećen oporavku i radu uopšte, uz svo dužno poštovanje prema ostalima, on je zaista drugačiji igrač.

Masimilijano Alegri je obio pitanje da li je ogorčen zbog svega što se trenutno dešava oko dvojice pomenutih fudbalera.

– To su dve različite situacije. Žao mi je zbog onoga što se dogodilo Polu… Što se Leonarda tiče, tu sam već sve rekao, mislim da je mnogo važnije razmišljati o narednom meču, ponavljam, takav je život, gledamo napred i mislimo na sutra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet