Arteta traži krilo, na klupskoj listi četiri imena, dva odudaraju

 Arteta traži krilo, na klupskoj listi četiri imena, dva odudaraju

FOTO: Arsenal

Pravi se plan za jedan od dva naredna prelazna roka.

Korak po korak Arsenal napreduje svake sezone otkad je tu Mikel Arteta. Vratile su se Tobdžije u borbu za titulu i Ligu šampiona, postali jedan od klubova koje igrači najradije biraju, poslovna filozofija im je prepoznatljiva. Tako sada pažljvo planiraju korake za naredna dva prelazna roka, pisali smo već o odbrani, mediji navode da se traži napadač, kao i krilo, o čemu će danas biti reč. Arteta želi još jednu opciju više, Edu ima na listi četiri igrača, pa iako realnije zvuče oni koji više vole da igraju po desnoj strani, pomenućemo sve opcije trenutno u evropskim medijima.

Onaj o kome se najviše govori u medijima je Pedro Neto, nedavno je i Fabricio Romano potvrdio da je igrač koga Arteta izuzetno ceni. Ovu sezonu Portugalac je otvorio sa četiri asistencije na pet utakmica Vulverhemptona i nema sumnje da će već u januaru biti zainteresovan da pređe u neku ambiciozniju sredinu. Uz to, finansijska situacija na Molinou nije blistava, pa se teško može odoleti pravim ponudama. Videćemo da li će baš Tobdžije poslati takvu.

Portali bliski Emirejtsu pišu kako bi januarska meta mogao da bude Takefuša Kubo. Japanac je u prošloj sezoni upisao po devet golova i asistencija vodeći Real Sosijedad ka Ligi šampiona, početak ove sluti na još bolji učinak pa ne čudi da je na radaru Arsenalu koji ga vidi kao jedno od idealnih rešenja da konkuriše Bukaju Saki na desnoj strani.

To su dve jako realne mete, da pređemo i na one koje zvuče manje realno i mnogo zahtevnije za izvesti, iz više razloga. Pre svega, zato što su Neto i Kubo u takvoj poziciji da bi došli da se bore sa konkurencijom, dok se to ne može reći za Hviču Kvaracheliju. Ipak, pojedini ostrvski portali navode kako Arsenal razmišlja da iskoristi dobre odnose sa nekima od novajlija u menadžmentu Napolija i barem se raspita o mogućnosti transfera.

Na kraju da se pomene i Kaoru Mitoma. On je dugo na listi želja Arsenala, međutim, znajući za čvrstu nameru Brajtona da ga ne proda, nije bilo konkretnih poteza do sada. U naredna dva prelazna roka svakako će biti priče o njegovom transferu, pa ostaje da vidimo ima li tu mesta za Tobdžije.

2 Comments

  • The 1xBet Promo Code Free guarantees up to 100% bonus. The number of promo codes issued is limited by the terms of the promotion. 1xbet singapore bonus After the promotion ends, it will be your turn to issue a new code. The codes are always published on our website as current and valid 1xbet promo codes.

  • Hey there! Would you mind if I share your blog with my facebook group?

    There’s a lot of people that I think would really appreciate your
    content. Please let me know. Many thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet