Duljaj: Video sam u očima igrača da veruju

 Duljaj: Video sam u očima igrača da veruju

FOTO: FK Partizan/Sandić foto

Dugo su u Humskoj strepeli da će se reprizirati prošlo proleće kada im je Radnik bio kamen u cipeli, ovoga puta to se nije desilo, teškom mukom Partizan se domogao nova tri boda.

Čestitke protivniku na odličnoj igri. Radnik je odlično pripremio tim. Svaka čast i nama, drugi gol smo se primili iz situacije iz koje smo se pribojavali. Sa druge strane, šta možete da kažete kada se vratite u igru, dobijete sa 3:2. Imali smo to u nogama, želeli smo da postignemo gol. I publika zbog ovakvih utakmica dolazi na stadion. Igrači su do poslednjeg momenta verovali, kao i ja. Zahvalnost publici, oni su nam u najtežem trenutku pomogli da ostvarimo trijumf. Oni su nas naterali da promenimo način igre u drugom poluvremenu. U tom trenutku nemate šta da izgubite. Morate da stavite više igrača u napadu, možete da stvorite problem u odbrani. Igrači su bili uporni, na kraju je utakmica otišla na našu stranu.

Gajas Zahid gol, Nemanja Nikolić asistencija, Aldo Kalulu ključni potez u akciji iz koje se izrodio treći penal, klupa je dala veliki doprinos.

To je ono što sam pričao. To su igrači zamene, bitno je da imamo kvalitetne igrače koji mogu da promene tok utakmice. Već nekoliko puta smo to uradili. Veoma važno je da oni postoje tu, bez ikakve sujete, da budu u službi ekipe, što je veoma važno.

U dva kola dva velika preokreta, Partizan je stigao dva puta veliki minus i podario svojim navijačima pomešane emocije radosti i stresa.

Ne znam, možda je bitno da se strasti malo smire. Verovao sam, ipak igrači su ti koji su me naterali da se malo zabrinem, ali stvarno sam verovao i video u njihovim očima da veruju. Na kraju su pomogli svojoj ekipi.

Nije želeo Igor Duljaj da komentariše suđenje, kratko se dotakao isključenja Aleksandra Šćekića pred kraj prvog poluvremena.

Kao i uvek što sam rekao, suđenje ne komentarišem. Publika dolazi zbog igrača, oni su njihovi idoli, ja ne postižem golove. Raduje me što vide neku njegovu želju. To ne treba da bude u fokusu, publika dolazi da gleda igrače.

Ima još dosta rezerve u ovom timu, to se odnosi i na pomenutog Zahida koji bi trebalo da izraste u ozbiljan ofanzivni adut.

Kako da ne, on će imati još uspeha kada se bude osećao na 100%. Ja sad ne mogu da kažem na koliko je procenata sada spreman. Potrebna mu je minutaža na ovakvim utakmicama, tako da onog momenta kada bude spreman, imaćemo još jednu opciju za efikasniji napad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet